Cum vezi o nuntă prin obiectivul aparatului video?

Deși mulți ar crede că realitatea este distorsionată de viziunea artistică a videografului în fond acest lucru nu este adevărat.
Ceea ce facem noi este să scoatem în evidență fiecare moment important cu emoția lui.

La nunta Ioanei și a lui Florentin am avut parte de un cumul de trăiri surprinse. Un eveniment relaxat cu un vibe fain cu emoții dar și momente amuzante.
Deși pandemia a decis ca ei să nu facă evenimentul în 2020 așa cum și-au dorit inițial, iar ei au fost pe punctul de a renunța de multe ori, după cum vedeți au avut parte de cel mai tare party din viața lor.
Au avut alături de ei cei mai apropiați oameni care au avut grijă să contribuie la reușita evenimentului.

Ioana Tudor Planner, colega mea, din Bacău, le-a organizat nunta la Poiana lui Stîngă la The Wedding House deși ei sunt din Bacău și momentan locuiesc în Belgia. Au decis împreună că această locație îi reprezintă. Atmosfera a fost dată de energia și talentul celor de la Triplu Steker, reprezentată de Cătălin ca solist, iar la momentul ceremoniei i-au făcut o surpriză mirelui și au cântat piesa lui preferată “Nebun de alb” de Emeric Imre.
Pentru că iubesc cactușii, Iulia de la Mugur de Zof a creat un concept în echilibru cu locația și dorințele lor.

Am colaborat frumos cu Mihaela Nazarie și mă bucur că e genul de fotograf care ajută la accentuarea sentimentelor trăite pe parcurs astfel că materialele noastre redau același lucru.
A fost o plăcere să fiu videograful lor pentru că după rezultate a și un feedback pe măsură ceea ce e cu adevărat satisfăcător!  

Decor: Mugur de ZOF
Food: Privileg Catering
Icecream van: ViceCream
Make-up: Beauties by Sisi